Dennis Groenestein
Dennis GroenesteinEigenaar
Opgericht in 2004 zijn wij een schoonmaak organisatie in het midden van het land dat ondertussen is uitgegroeid tot een solide partner in professioneel en regelmatig terugkerend onderhoud.
Elk kantoorpand vraagt om een andere aanpak. Door onze jarenlange ervaring is de hiervoor benodigde kennis ruimschoots aanwezig. Voor elk project zorgen wij voor een schoonmaak offerte op maat, samengesteld in nauw overleg met de opdrachtgever. Afgestemd op alle wensen en behoeften uit de dagelijkse praktijk.
Op papier kan alles er mooi en georganiseerd uitzien, maar het draait tenslotte om de uitvoering. En dat gebeurt door mensen! Vandaar dat bij ons de mens altijd centraal staat. Zij verdient aandacht en krijgt deze ook volop. En dat vindt u terug in onze belangrijkste schakel: gemotiveerde, betrokken en betrouwbare medewerkers, die het vanzelfsprekend vinden dat ze initiatief nemen en met u meedenken. Met als resultaat een representatieve uitstraling van uw kantoorruimte. Vanaf het moment dat u ons de opdracht gunt, voelen wij ons verantwoordelijk voor het schoonmaak onderhoud van de aan ons toevertrouwde ruimte.
Dat schoonmaak kwaliteit door eenieder anders wordt ervaren is een vaststaand feit. Deze kwaliteit op een acceptabel en reëel niveau houden is een dagelijkse zorg, onze zorg! Snel ingrijpen, accuraat communiceren door middel van een logboek en regelmatig overleg zijn van wezenlijk belang voor ons gezamenlijk doel: continu een schone en verzorgde werkplek.
Het is goed en prettig werken met een hecht team. Op een vaste werkplek, en… over een langere termijn. Zo leer je elkaar kennen en waarderen. Je weet wat je aan elkaar hebt. Je kunt snel reageren op plotselinge gebeurtenissen. Dat is ook de reden dat al onze medewerkers weten dat elke dag gepresteerd moet worden. En dat daarmee de basis voor een hechte en lange relatie gelegd wordt.
Referenties op aanvraag!