Project Description

Alle diensten
Waar gewerkt wordt ontstaat afval, vuil en stof. In opdracht van huurders van kantoor en bedrijfsruimtes, woningbouwverenigingen, makelaars, verenigingen van eigenaren, beleggingsmaatschappijen en particuliere exploitanten onderhouden wij kantoor en woningscomplexen.

Wij staan voor uw bedrijf klaar om ervoor te zorgen dat, het kantoor, enz . er voor elke nieuwe werkdag opgeruimd en fris ziet. Elk kantoor-pand vraagt een andere aanpak. Door onze jarenlange ervaring is de hiervoor benodigde kennis ruimschoots aanwezig. Voor elk project zorgen wij voor een schoonmaak-offerte op maat. Samengesteld in nauw overleg met de opdrachtgever. Afgestemd op alle wensen en behoeften uit de dagelijkse praktijk.

Bij het uitbrengen van elke offerte wordt een leesbare inzichtelijke werk-omschrijving aangereikt. Eenvoudig aan te passen en voorzien van de uit te voeren opdracht, de frequentie, hoe te reinigen en met welke producten.Vanaf het moment dat u ons de opdracht gunt, voelen wij ons verantwoordelijk voor het schoonmaak-onderhoud van de aan ons toevertrouwde ruimte.

Met andere woorden:

Uw kantoor wordt eigenlijk ook een beetje van ons!